24 Αυγ 2009

Λίγα Λόγια για Εμάς...

Από το 1979 ξεκινήσαμε με πολύ μεράκι να φτιάχνουμε τη γνωστή σε όλους "γιαούρτη ΚΟΜΗΣ". Ήδη από τους παππούδες μας είχαμε τη γνώση κι έτσι οικογενειακά ξεκινήσαμε να σας προσφέρουμε μοναδικές γεύσεις αγνών γαλακτοκομικών προιόντων φτιαγμένων με γάλα δική μας παραγωγής.

Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε και σήμερα, αλλά με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις. Ανανεώσαμε τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας και δημιουργήσαμε ένα νέο εργοστάσιο το 2000, επεκτείνοντας το δίκτυο μας. Φτάνουμε πλέον κοντά σας σε Αχαϊα, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αιτωλοακαρνανία.

Εδώ και ένα χρόνο θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται, εγκαινιάσαμε ένα νέο κατάστημα στην Τέμενη Αιγίου. Εντάξαμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, επιλέγοντάς τα ένα προς ένα, με κριτήριο την υψηλή τους ποιότητα.

Τώρα εισάγουμε μια καινοτομία στο χώρο αυτό, προσφέροντας σας την υπηρεσία κατ' οίκον παράδοσης (delivery) στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Φροντίζουμε να φέρνουμε τα προϊόντα μας στην πόρτα σας πάντα φρέσκα και στις σωστές θερμοκρασίες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερες καινοτομίες.

Οικογένεια Κόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου